Tukiväylät

Kurssilla on vertaistukeen perustuva keskustelukanava.

Keskustelukanava

Kurssilla on käytössä Telegram-keskusteluhuone. Suosittelemme, että käytät tukikanavaa joko Telegramin selaimessa toimivalla versiolla tai Telegrammin työpöytäohjelmalla. Toki käyttö onnistuu myös älypuhelimella.

Pääset kanavalle tästä linkistä: https://t.me/tkt_tilpe. Pääset Telegrammin selaimessa toimivaan versioon täältä: https://web.telegram.org .

Kanavan osallistujat ovat kanssaopiskelijoita sekä vapaaehtoisia ohjaajia. Kanavan toiminta perustuu vapaaehtoisuuteen. Autathan muita myös vastavuoroisesti. Myös kurssin opettajat käyvät silloin tällöin kanavalla ja saattavat osallistua keskusteluihin, mutta virallisia ohjausaikoja emme tällä kurssilla käytä.

Kanava on luotu laajemman Tietoliikenteen perusteet- kurssin tarpeisiin, joten osa kanavan keskustelusta menee maaliskuun loppupuolen jälkeen tämän verkkokurssin ohi, kun osa opiskelijoista on jo edennyt Tietoliikenteen perusteet 2 - kurssille.

Valtaosa kurssille osallistujista tekee tänä keväänä sekä Tietoliikenteen perusteet 1 että Tietoliikenteen perusteet 2 ja siksi yhteinen keskustelukanava on paras ratkaisu.

Moodle-foorumi

Moodle on käytettävissä vain tutkinto-opiskelijoiden omalla laajemma kurssilla. Heillä on mahdollisuus keskustella kurssista myös moodlessa, mutta se ei ole aiempina vuosina ollut yhtä suosittu kuin tuo telegram.